Jom Ke Kampus
BOSAN KE CUTI SEMESTER NIE?

Antara ayat yang menusuk telinga dan Penyebabnya
A = AYAT
S = SEBAB

A: Cuti ni rasa cam panjang sangat je
S: masalah budak yang x reti mengguna masa dengan baik

A: Bosan la cuti ni
S: Masalah budak yang x reti bersosial dengan masyarakat sekeliling

A: X sabar nak masuk sem baru
S: Bajet nak dengar orang cakap ko ni bagus la sangat masuk u, blakang crite maen fb 24jam

A: Kalu mase buka sem lagi best dari bercuti
S: Masalahnya masa orang g claz ko g berdating. masa orang cuti x dapat nak berkepit dengan mudah

A: Cuti x de duit la :(
S: Kawan2 meh la blanje aq. Aq kan hot mane bwk duet :P

A: Cuti aq bz ngan xtvt la
S: owh. ni jenis orang yang x paham ngan maksud cuti. cuti tp bz? asalkan bahagia

Kepada kawan-kawan Seronoknya cuti hanya di Disney Channel :D

untuk kepuasan anda, mesti anda mengidam2kan melihat tempat melepak kami kan..
nnt untuk entri sy yang laen la br saya upload. terimalah ini

gambar caiz di masa depan :D




3 comments:

Aiman Rozali said...

kau flick gamba aku do, pastu cakap gamba kau di masa depan.. natemu..

caiz said...

tgk body la weyh..

Aiman Rozali said...

kau nak cakap body kau same cam sylvister stalone? my ass! kalau aku cakap boleh la dipertimbangkan jugak. hehe

Post a Comment