Beraya Dengan Fb
tweet2..
siapa yang x de facebook sila angkat tangan!walaupun aq x dpt tgk korang aq anggap korang jujur ngan diri sendiri.haha

bila teringat kisah2 kat myspace & friendster dulu mule la kite ingat ttg gambar2 standard untuk mendapat populariti di laman sesawang ni.

tapi di fb kebanyakkan gambar2 yang diupload semua mengikut trend2 semasa. contohnya skng musim raya & open houz. korang mesti dapat tgk gambar yang berbaju tradisional & gambar2 reunion.

tapi aq ni x reti sangat mengedit2 gambar. (sebenarnya x blaja je) x pe, pasni aq akan jadi cameraman tuk program anak angkat kat melak. so sape2 nak ajar aq mengambil gambar & mengedit gambar bley la hint yang korang terror. aq sanggop berguru ngan sape2 pown..hehe.

now, korang ini adalah beberapa gambar2 fbwalking aq buat kali ni..jeng3...
korang jangan nak cube crk plak!!ini gambar hiasan je taw

3 comments:

Bert said...

tapi kami x se-hot shyrazi najmi

caiz said...

anugerah tuhan patut dihargai :)
aq nak g program anak angkat kt melaka ni..haha..
aq rase mude sementara

lieya orange M.I. said...

amboi...fb walking semua yg mata seksi nih...=D

Post a Comment