Tgh Hari Nie Pegi Bernikah
Kali ni Rase Cam Malas nak Type..sepatotnye i upload Gambar byk2 la kan..
bak kate org benda baik ni biar menunjuk lebih sket..
Kalu Rmai Org Like Baru La Melimpah Account Pay Pal Bersame..

Wah..Rupenye Gementar gak kalu nak Bernikah kan.. x bley tido malam babe dok pikir bende2 yang patot je!!!!
Kecik2 rase cam alahai kawen pown nak Menggelabit Rabbit..
Ekau Blom Lagi Sambut Kelahiran Anak..Bila Keluar tangan anak mintak hi5 dr perut mak die..huh!!hilang anak tekak menyorok terkejut..alala, rase cam sunyi plak malam nak bernikah ni kan. cam x sabar2 plak...ooops, untuk anda2 yang lemah iman jangan nak translate ayat tue mendalam sgt..nnt tertekan link laen plak..

Kalau la Tok Imam Tue Paham keinginan orang mude2 skrang ni mesti die x tnye soalan2 yang cam tok imam tnye pastu die sendiri je taw jawapan die..
kenape lelaki malas nak bernikah!!

1. tok imam nye soalan x sesuai ngan darah panas remaja. sebabnye soalan tok imam yang selalu tanye x pnah up2date. cube die tanye, siape artist yang plg latest bercerai!
dengan pantas: Azrinaz Mazhar TOK
2. tok imam suke suruh bace bahan bacaan yang sungguh ilmiah. 99% lelaki malu dan x suke menunjuk-nunjuk diri mereka supaya disanjung tinggi yang menunjukkan mereka dah lame menghafal bacaan-bacaan ilmiah termasuk 1001 doa yang ade. jadi sifat ini yang membuat lelaki x nak menunjuk-nunjuk di depan ATOK.
3. Audiens yang hadir suke mencabar2 Raja supaya keluarkan keris tu..korang pown paham2 sendiri la kan keris yang MAK ANDAM tu bagi sure2 la x bley pakai.. Jangan sampai Raja Menyerang dengan ghairahnye sekali..x tido mlm korang.
4. ni mesti korang x taw..Sosilawati Lawiya Mengatakan Kahwin Berkali-kali Memenatkan..kesimpulannya, hanya tuan punya badan yang merasa!!
Disini saya mengucapkan semoga abang saya dapat bernikah dengan pantas dan cermat! drive safely n don't belok2!!sat g adek lu amek posisi..Tapi cepat2 la ade ps3 n wii cam abang si zambri tu..jelez aq tgk rumah die ade ps3 + wii..jangan lupe gak kalu bley knal2kan la aq ngan sedare baru yang datang dari keluarga minang, mesti ade cewek2 yang macam kris dayanti sket2..da mule melalot!!
byee ;)

4 comments:

Bert said...

ko ni pehal gatal semacam je ni..dah ada aci la tu..bler mau tunjuk??

caiz said...

haha...awal bangon ko!!
meh dtg kl..aq tunjuk aci batu caves

hanie bonie said...

ape kata ko nikah cepat2....aku nk tgk ko gelabah ke tak...ntah2 je..cepat je da sah!!.. x sbr la tu..hahahaaha

mizzbutterfly said...

kate nak kawen 4 en najmi...tak kan gentar kot... practice from now dude :)

Post a Comment