KenaPa PanggilaN GaTaL kePaDa MereKa?
Kebanyakkan perkara di dalam dunia ni adalah secara kebetulan
kadang-kadang kita betul2 nak tp x dpt & yg kita x nak yg dapat
normal kan. cam nak tgk Lisa Surihani kt Pappa Rich skali terjumpe Lisa Sakitkanhati
tp kadang2 kebetulan ini memang sengaja dilakukan. jd mksd sebenar kebetulan yg dahulunya tulus dan ikhlas kini menjadi kotor dan gelap. kerana kononnya kebetulan tp kita da rancang dengan baik agar jadi cmtu. kebiasaannya, anda dapat lihat ini dalam hal-hal hati. sorang tu mahukan sesuatu tapi malu so dia buat la sumthing yg nampak cam kebetulan. akhirnya perkara ini akan dilihat sebagai indahnye hidup ini.

Justin BiBir Masa Kecik suke G hospital tp x dpt Masok melaWat!
Fakta budak adalah paling dilarang g melawat.
Budak2 ni berkata2 dari hati yang ikhlas la katekan. jadi biasa untuk kita dengar
"kenapa kita datang hospital mak, sape yang nak mati ni? bila kita nak solatkan tuk dia? saya suka dapat duit masa sembahyang." kan sia-sia kene pelempang.
x pown. budak2 ni nafsu mereka sgt gelojoh. jadi biasenye akan berlaku semakin lame bakul buah2an n coklat yang sedap2 n mahal shj dengan tidak sengaja budak2 ni termakan.
Fakta paling latest.
Bila Aiman Masuk Hospital.
die suke! sebab dpt tgk adik2 praktikal dan mak cik2 yg sememangnye digemari
bila kawan2 pule dtg melawat.
topik yang hot adalah melihat2 dr. dan saki-baki nurse yg langut.
jd bukan nak dikatakan gatal.
ini topik biasa pada guys.
bila lelaki berumur 40-an yang masuk hosp
mereka kebiasaanya mengalami pelbagai penyakit yg menyebabkan mereka sakit
orang kate org sakit ni diselubungi kesunyian tahap tinggi
da ditakdirkan jodoh mereka BANYAK
so bukan nak dikatakan gatal
tp ini dinamakan jodoh org

meh layan lagu Mariah Carey - Angels Cry =)

lagu ni telah pown di upload di red box.jadi spe2 nak nyanyi bley la cube di red box ye. jgn plak melalak dlm toilet tu.nnt terbantut hajat org len



4 comments:

Aiman Rozali said...

bladihel!! apesal nama aku naik? apesal nama mun tak naik!?

caiz said...

pasal mun dr. love.
x de hal la kalu die slalu busy..
tp ko menyukai mak cik2 nurse..tu yg special..
haha

are-leya said...

eyh,korang sume mmg suke NURSE erk?
y must nurse huh??

Aiman Rozali said...

cai layan misi.. gua usha2 je. lalala...

Post a Comment