HOT GiLeR
Wahh.
jalan-jalan jumpe orang HOT
dalam phone cakap ngan orang HOT
melepak pown ngan org HOT
msg2 pown ngan org HOT

aq dikelilingi oleh orang HOT giler la weyh
memang semester ni pelik2 je kejadian yang aq jumpe
ade dari pet killer bertukar kpd pet lover
ade hati batu jadi hati taman
yang sombong jadi bad people plak
dan macam-macam lagi

eh3. da keluar dari tajuk hot da ni
cter yang panas ni bukan lar datang dari hotties pown
ni semua gara-gara mereka kepanasan dengan enviroment sekeliling mereka
kawan x reply msg la
kawan jahat dan mulut periuk kera la
kawan x wish exam la
backstabber la
kawan kene tipu ikut g bangi la *x de penipuan pown sebenarnya*
semua ni membuatkan mereka-mereka yang rase diperdaya ni menjadi hot sangat

mula la keluarkan kata-kata kesan dan berbau masam-masin pahit a.k.a hasutan
menjadikan semuanya disekeliling aq hot

moral of the stories
kadang-kadang semua ni misunderstanding je
dalam hati tu maybe x berniat nak sakitkan hati orang pown
jangan kita blame seseorang itu tanpa kita ajar die
macam mana one nak taw yang die buat itu salah kalu x penah diajar atau ditegur
jangan la panas-panas lg ye
kawan-kawan kat dunia je kita dapat
biar kawan doa kita selalu
sekarang mungkin masa depan?

4 comments:

D.A.Y.A.T said...

yg selama nie xde pyg tbe2 nk tempah pyg byk2 xde ke???wahahahah

hanie bonie said...

fuyoooo HOWT giler post kau!!..hahahaa

Privacy_Resident said...

hot post from hottest student in UKM. Kan Caizz? hahaa

Abir Abhar said...

kawan kawan

Post a Comment